ONLINE EDUKACIJA “WORDPRESS I SEO” ZA STUDENTE I SREDNJOŠKOLCE

Centar za razvoj karijere studenata Univerziteta PIM organizuje online edukaciju za studente i srednjoškolce na temu „WordPress i SEO za početnike“ tokom aprila 2022.

Edukacija će biti održana preko MS Teams platforme 11, 12, 13, 14. i 15. aprila 2022. godine u poslijepodnevnim terminima od 18:30 do 20 časova.

Edukacije će držati Ljubica Janjetović, rukovodilac Centra za dizajn i marketing na Univerzitetu PIM, doktor nauka iz oblasti Teorija dramskih umjetnosti, medija i kulture i docent iz umjetničko-nastavne oblasti Umjetnost (svi oblici stvaralaštva) na Univerzitetu PIM na predmetima Grafičke aplikacije, Osnovi dizajna i Animirana grafika.

Edukacija je dio dodatnog stručnog obrazovanja studenata koje Univerzitet PIM organizuje za svoje studente od 2020. godine i namijenjena je studentima i srednjoškolcima koji su zainteresovani da nauče osnove rada u WordPressu i optimizacije sadržaja web stranica za pretraživače (SEO).

Rad u WordPressu je postao vještina koja se zahtijeva od zaposlenih bez obzira na oblast i poziciju koju obavljate na poslu, stoga vam nudimo mogućnost da se na edukacijama upoznate sa ovim radnim okruženjem i da savladate osnove izrade sadržaja u WordPress-u.

Budući da nije dovoljno samo izraditi web stranicu, već je potrebno učiniti njen sadržaj vidljivim na pretraživačima, u toku edukacije govoriće se i praktično vježbati optimizacija sadržaja i stranica za pretraživače.

Za edukacije se možete prijaviti onlajn na sljedećem linku najkasnije 11.4.2022. do 12 časova.

Očekujemo vaše prijave!

Centar za razvoj karijere studenata Univerziteta PIM

Online edukacija WordPress i SEO za početnike

Leave a Reply