Ekonomski fakultet  Univerziteta PIM omogućava svojim studentima da ovladaju znanjem, razviju vještine i poslovne sposobnosti na akademskom studiju prvog, drugog i trećeg ciklusa studija. (240 ECTS, 300 ECTS, 480 ECTS)

Nastavni proces organizovan je kroz četiri studijska programa u trajanju od četiri godine, i to:

MENADŽMENT

Želja Vam je da steknete menadžerska znanja i vještine, kao i znanja iz područja organizovanja, koja se stiču na studijskom programu Menadžment?

Ovaj studijski program će Vam omogućiti da naučite na koji način koordinirati aktivnosti i zadatke, te kako motivisati i usmjeravati radnike.

U vremenu brzih i velikih promjena, ovaj studijski program će Vam dati sva potrebna znanja i metode ove naučne oblasti, što će Vam omogućiti brzo zaposlenje i uspješnu poslovnu karijeru.

Biraj pametno za svoju budućnost!

FINANSIJE I BANKARSTVO

Vaša interesovanja su usmjerena na naučnu oblast finansija i svijeta bankarstva?

Naš studijski program Finansije i bankarstvo omogućava studentima da ovladaju materijom iz različitih oblasti finansija.  Uz spoj savremene teorijske i dobro organizovane praktične nastave studenti postaju spremni za rad u raznim finansijskim institucijama.

Ovladajte znanjem iz oblasti finansija i bankarstva i budite spremni za digitalnu budućnost u kojoj će ova oblast ekonomije biti uvijek aktuelna i izuzetno plaćena.

Biraj pametno za svoju budućnost!

MARKETING

Na Ekonomskom fakultetu Univerziteta PIM, imate mogućnost upisa studijskog programa MARKETING.

Uz mnoštvo reklama koje nas ‘bombarduju‘ sa svih strana, sve je teže biti originalan, izdvojiti se od konkurencije i postići marketinški efekat.

Ukoliko želite da naučite najsavremenije metode marketinga i postanete stručnjak kada je ova naučna oblast u pitanju, za Vas je naš studijski program Marketing.

Biraj pametno za svoju budućnost!

EKONOMSKA DIPLOMATIJA

Na studijskom programu Ekonomska diplomatija imate mogućnost da izučavate cjelokupnu ekonomsku nauku. Tako stečena znanja uz primjenu mnoštva naučenih ekonomsko-diplomatskih pristupa i poslovnih stratgeija pomoći će Vam da razumijete i ispravno donosite odluke u sadašnjem i budućem poslovnom svijetu, kako na nivou država, tako i na nivou pojedinačnih institucija, kompanija i raznih organizacija.

Ukoliko Vaš izbor bude ova oblast ekonomije, bićete spremni za rad u raznim institucijama, na svim nivoima.  Biti ćete spremni odgovoriti svim ekonomskim i političkim izazovima, razvijajući jedan novi model ekonomske borbe na tržišnoj I političkoj sceni.

Biraj pametno za svoju budućnost!

OGLASNA TABLA

POZIV ZA PRIJAVU ZA APSOLVENTSKO FOTOGRAFISANJE

POZIV ZA PRIJAVU ZA APSOLVENTSKO FOTOGRAFISANJE

Drage koleginice i kolege apsolventi, Studentski parlament Univerziteta PIM obavještava vas da organizuje fotografisanje za sve apsolvente Univerziteta. Ova prilika…
NERADNI DANI NA UNIVERZITETU PIM

NERADNI DANI NA UNIVERZITETU PIM

Obavještenje o neradnim danima tokom maja 2024. Obavještavamo sve studente, profesore i osoblje Univerziteta PIM da univerzitet neće raditi tokom…
SUSRET PREDSTAVNIKA PRIVATNIH VŠU IZ RS NA UNIVERZITETU PIM U BANJALUCI

SUSRET PREDSTAVNIKA PRIVATNIH VŠU IZ RS NA UNIVERZITETU PIM U BANJALUCI

Glavne teme sastanka: aktuelna situacija u visokom obrazovanju i formiranje udruženja privatnih visokoškolskih ustanova Predstavnici vodećih privatnih visokoškolskih ustanova iz…
EUMMAS A2S KONFERENCIJA

EUMMAS A2S KONFERENCIJA

Konferencija o globalnom društvenom i tehnološkom razvoju i održivosti Poštovani članovi EUMMAS akademskog konzorcijuma,Sa zadovoljstvom najavljujemo našu predstojeću „EUMMAS A2S…