MEĐUNARODNA KONFERENCIJA O PSIHOTERAPIJI I PSIHOLOŠKOM SAVETOVANJU

Konferencija o psihoterapiji i psihološkom savjetovanju “Prikaz slučajeva u psihoterapiji i psihološkom savjetovanju”, 4-6.3.2023.

Poštovane koleginice i kolege,

Naše koleginice mr Danijela Jokanović i ma Darjana Sredić sa Filozofskog fakulteta, će učešćem na II Međunarodnoj naučno-praktičnoj konferenciji o psihoterapiji i psihološkom savjetovanju “Prikaz slučajeva u psihoterapiji i psihološkom savetovanju”, tokom trećeg dana konferencije i predstaviti Univerzitet PIM. Zato vas pozivamo da se pridružite konferenciji kao slušaoci i da ih podržite.

Konferencija će biti održana u online formatu od 4. do 6. marta 2023. godine u terminima od 9 do 16 časova. Za učešće u konferenciji se možete prijaviti preko stranice konferencije rs.aipp.education/conference na kojoj možete pogledati i pogledati program konferencije ili na imejl  srbija@aipp.education.

Učešće na konferenciji je besplatno u dijelu sa izlaganjima.

4. i 5. mart biće posvećeni prikazu slučajeva klijenata iz oblasti psihoterapije i psihološkog savjetovanja.

6. marta biće održan okrugli sto «Zajedno: razvoj rusko-balkanskih psiholoških istraživanja» na kome će učestvovati psiholozi sa 15 ruskih i balkanskih univerziteta.

Konferencija pruža slušaocima priliku da se sastanu sa iskusnim psihoterapeutima edukatorima i naučnicima iz različitih oblasti psihologije: kliničke, socijalne, opšte, organizacione, psihologije rada, sporta. Zahvaljujući bogatoj ponudi različitih oblasti psihoterapije i učešću njihovih istaknutih predstavnika, slušaoci će moći da izaberu obrazovnu ustanovu kako za sticanje akademskog obrazovanja, tako i za dodatno stručno usavršavanje ili prekvalifikaciju u oblasti psihoterapije i psihološkog savjetovanja i drugim oblastima primijenjene psihologije.

Organizatori konferencije: Slovenska Asocijacija za Psihoterapiju (Beograd, Srbija), Akademija za Integralnu Psihodinamsku Psihoterapiju (Moskva, Rusija), O.L.I. Centar za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savetovanje i koučing (Beograd, Srbija).

Poziv za učešće

Konferencija o psihoterapiji i psihološkom savjetovanju mart 2023.
II Međunarodna naučno-praktična konferencija o psihoterapiji i psihološkom savjetovanju “Prikaz slučajeva u psihoterapiji i psihološkom savetovanju”, 4-6.3.2023.

Leave a Reply