ERAZMUS 2022: „INTELLECTUAL NEEDS AND NONVIOLENT COMMUNICATION, ATTRIBUTES OF PERSONAL GROWTH“ – PREDAVANJE PROF. MIHAELE POPE

Dr Mihaela Popa sa Fakulteta za inženjering u Hunedoari (Facultatea de Inginerie din Hunedoara), održala je predavanje na temu „Intellectual needs and nonviolent communication – attributes of personal growth“ na Univerzitetu PIM 31.5.2022.

Predavanje je održano onlajn, preko platforme MS Teams i uživo. Njenu prezentaciju i predavanje možete pogledati na narednom linku.

Studentima se obratio i ing. dr Gelu Ovidiu-Tirian, dekan Fakulteta za inženjering u Hunedoari.

Profesorica Mihaela Popa i dekan Fakulteta za inženjering u Hunedoari, dr Gelu-Ovidiu Tirian, bili su u posjeti Univerzitet PIM u sklopu Erazmus razmjene od 30. maja do 3. juna 2022. godine tokom čega su učestvovali na XI međunarodnoj konferenciji za društveni i tehnološki razvoj STED 2022 (STED Conference) na kojoj je profesorica Mihaela Popa izložila koautorski naučni rad „Arts, communication and digital technologies“ zajedno sa doc. dr Ljubicom Janjetović  sa Univerziteta PIM i inž. Darinom Duplakovom sa Tehničkog univerziteta Košice, Slovačka, a dekan Ovidui-Tirian učestvovao u programu otvaranja konferencije kao počasni gost.

Leave a Reply