NASTAVLJAMO SA MEĐUNARODNOM SARADNJOM I RAZMJENOM STUDENATA

Međunarodna saradnja Univerziteta PIM sa UPT: studenti Univerziteta PIM Eldin Žutić i Nedim Perviz sa studijskog programa Računarske nauke, pohađaju nastavu na Fakultetu za inženjering u Hunedoari

Naši studenti sa Fakulteta računarskih nauka, Eldin Žutić i Nedim Perviz, trenutno se nalaze u Hunedoari gdje pohađaju ljetni semestar akademske 2021/22. godine na Fakultetu za inženjering u Hunedoari (Facultatea de Inginerie din Hunedoara).

Njihov boravak je dio Erazmus+ projekta razmjene studenata između Politehničkog Univerziteta u Temišvaru i Univerziteta PIM iz Banje Luke.

Prilikom njihovog dolaska u Hunedoaru, dočekali su ih predsjednik Studentske unije Fakulteta za inženjering u Hunedoari, Claudiu Olar i profesori Marius Benea, prof. Maria Laura Benea, prof. Popa Mihaela i dekan Fakulteta za inženjering, prof. Gelu-Ovidiu Tirian.

Međunarodna saradnja između Politehničkog univerziteta u Temišvaru i Univerziteta PIM u Banjoj Luci, postoji od 2015. Od tada, više puta su naši studenti studirali na fakultetima u sastavu Politehničkog univerziteta u Temišvaru, a studenti iz Rumunije, dolazili na PIM da studiraju. Isto tako, imamo i bogato razvijenu razmjenu nastavnika između univerziteta.

Međunarodna saradnja: Eldin Žutić i Nedim Perviz u Hunedoari

Leave a Reply