ODRŽANA EDUKACIJA O FINANSIJSKIM ULAGANJIMA U TRŽIŠTE PLEMENITIH METALA

Dana 14. decembra 2021. godine, na Univerzitetu PIM u Banjaluci održana je stručna edukacija i prezentacija o mogućnostima ulaganja u plemenite metale kao što su zlato, platina i drugi.

Prezentatori su bili predstavnici njemačke kompanije AUVESTA Edelmetalle AG sa predstavništvom u Sloveniji, g. Tomaž Kokolj, stručnjak sa preko dvadeset i pet godina iskustva u oblasti finansijskih ulaganja i osiguranja slovenačkih i inostranih kompanija, koji zastupa kompaniju Auvesta AG već više od deset godina, i g. Robert Kranjec, iz Slovenije.

Edukatori su prisutnoj publici predstavili problem održivosti trenutnog penzionog sistema, sistema bankovne štednje i inflacije, te razgovarali o odnosu vrijednosti papirnog novca i plementitih metala, trenutnoj cijeni zlata i njenom porastu u posljednjih nekoliko godina i potrebi ulaganja u tržište plemenitih metala (naročito zlato). Na kraju, prezentatori su predstavili ponudu kompanija Auveste AG i Allstars koje se bave ulaganjem u zlato i druge plemenite metale.

Leave a Reply