UNIVERZITET PIM UČESNIK U REGIONALNOM VIRTUELNOM SAJMU OBRAZOVANJA „NA KOJI ĆEŠ FAKS?“

U periodu od januara do oktobra 2022. godine, Univerzitet PIM predstavljaće se na virtuelnom sajmu obrazovanja „Na koji ćeš faks?“

Virtuelne štandove fakulteta Univerziteta PIM na sajmu obrazovanja „Na koji ćeš faks?“, na kojima su predstavljeni odjeljenja i studijski programi Univerziteta, možete pogledati na narednom linku https://nakojicesfaks.com/floor/90.

Pristup štandovima je otvoren i na njima možete da se upoznate sa fakultetima i studijskim programima u ponudi i drugim uslovima studiranja na Univerzitetu za poslovni inženjering i menadžment u Banjoj Luci i odjeljenjima.

Ekonomski fakultet

Pravni fakultet

Filozofski fakultet

Tehnički fakultet

Fakultet računarskih nauka

Fakultet bezbjednosnih nauka

Fakultet zdravstvenih nauka

Treći ciklus virtuelnog sajma obrazovanja – „Na koji ćeš faks?“ u organizaciji Friendly HR, koji se od ove godine organizuje na regionalnom nivou, zvanično je otvoren 27. januara 2022. godine. Sajam je dobio podršku Ministarstva prosvjete, nauke i tehnološkog razvoja Srbije. Snimak otvaranja sajma možete pogledati na linku https://nakojicesfaks.com/live/263. Događaj je vodila moderatorka Rijalda Mujezinović.

U programu otvaranja učestvovali su pomoćnik ministra za visoko obrazovanje i vanredni profesor na Pravnom fakultetu u Novom Sadu, prof. dr Bojan Tubić, zatim predstavnici Friendly HR,  organizatora sajma, glumac, kreator i influenser Nikola Gajić (alijas „Neuspeh Džokeru“), filmski scenarista i režiser Mirela Salihović, studentkinja Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu, Teodora Miljković, svršena studentkinja Fakulteta dramskih umjetnosti Univerziteta umjetnosti u Beogradu i prof. dr Aleksandar Kavčić, srpski naučnik i inženjer.

U obraćanju posjetiocima, gosti su istakli važnost obrazovanja, govorili o nastavnom procesu, znanju, svojim iskustvima i drugim relevantnim temama.

Ovogodišnji virtuelni sajam obrazovanja okupio je preko dvjesto visokoškolskih ustanova iz zemalja bivše Jugoslavije (Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosna i Hercegovina, Sjeverne Makedonije i Crne Gore), a prisutni su i predstavnici inostranih fakulteta iz ostatka Evrope, a prethodni ciklusi sajma su pokazali da je u aktuelnim epidemiološkim okolnostima virtuelna platforma idealna za organizovanje ovakvog tipa događaja. Sajam će biti otvoren do 1. oktobra 2022. godine.

NA KOJI ĆEŠ FAKS?

Leave a Reply