POPUST OD 20% STUDENTIMA I ZAPOSLENIMA NA UNIVERZITETU PIM ZA UČENJE STRANIH JEZIKA!

BERLITZ-ova PONUDA ZA STUDENTE I ZAPOSLENE NA UNIVERZITETU PIM

Škola stranih jezika Berlitz iz Banjaluke nudi studentima i zaposlenima na Univerzitetu PIM 20% popusta za učenje stranih jezika: engleski (uključujući poslovni), njemački, francuski, španski i italijanski.

Plaćanje se može izvršiti u ratama (maksimalno 4 rate).

Nastava će se održavati u grupama u učionici i onlajn. Ukoliko bi se grupe formirale isključivo od polaznika PIM-a, polaznici bi mogli pohađati kurseve u terminima do 16.00 časova. Ako se polaznici priključuju grupama u Berlitz školi, tada mogu pohađati kurseve u večernjim terminima. Grupe za klasične kurseve jezika su do maksimalno 8 polaznika, dok intenzivni kursevi jezika imaju maksimalno 10 polaznika.

Polaznik se priključuje pripadajućoj grupi na osnovu svog nivoa znanja, koji može da testira na sljedećem linku: https://test.berlitz.com/placement/

Semestri za odrasle počinju u posljednoj sedmici februara i u prvoj sedmici oktobra i traju 13 sedmica, a u toku godine biće organizovani intenzivni kursevi, o čemu se možete informisati na našim društvenim mrežama i sajtu, kao i kontaktirati nas za više informacija.

Izvođenje časova i učenje stranih jezika izvodi se po posebnoj Berlitz metodologiji koja se sastoji od interaktivnosti, konverzacije i stalnog izlaganja polaznika jeziku koji se uči.

Berlitz će obezbijediti digitalne knjige i fizičke materijale za učenje i besplatno testiranje za polaznike koji isprate više od 60% nastave. Svi polaznici koji uspješno urade završni test dobiće sertifikat.

Dodatne informacije možete potražiti na sajtu Berlitz škole https://berlitzbanjaluka.com/ ili na telefon: +387 (51) 492 521 ili pogledati newsletter u prilogu.

Zainteresovani kandidati sa Univerziteta PIM mogu se prijaviti na e-mail nikolina.dubravac@berlitzbanjaluka.com

Berlitzova ponuda za učenje stranih jezika

Leave a Reply