NOVOGODIŠNJI KOKTEL NA UNIVERZITETU PIM

Ispraćaj 2022. uz novogodišnji koktel na Univerzitetu PIM u Banjaluci

Na Univerzitetu za poslovni inženjering i menadžment održan je svečani novogodišnji koktel za studente, nastavnike, ostalo zaposleno osoblje i druge goste Univerzitetа i Srednjoškolskоg centrа „Ljubiša Mladenović“ u Banjoj Luci.

Prof. dr Dragan Đuranović, rektor Univerziteta PIM u prigodnom govoru izrazio je zadovoljstvo organizacijom nastave na Univerzitetu ističući da su pripreme za reakreditaciju završene, a da su u toku pripreme za narednu STED konferenciju koja će biti održana u junu u Trebinju.

Prisutnima se obratila i predsjednica Studentskog parlamenta Dajana Bašić, koja je navela da je Studentski parlament napravio planove za narednu godinu, da im je cilj da se bave prioritetima studenata, kao i da budu spona za rješavanje studentskih pitanja. Takođe je navela da su aktivnosti Parlamenta usmjerene ka jačem povezivanju studenata svih fakulteta Univerziteta PIM i kreiranju edukativnih sadržaja u vidu predavanja, radionica i edukacija.

Ovim neformalnim druženjem uprava Univerziteta PIM sumirala je godinu koja je na isteku, i predstavila planove i ciljeve za novu 2023. godinu.

Leave a Reply