POZIV ZA PRIJAVU ZA NAPREDNI PROGRAM ASERTIVNE KOMUNIKACIJE

Napredna obuka iz asertivne komunikacije

Univerzitet PIM s ponosom predstavlja napredni edukativni program asertivne komunikacije. Edukacija je namijenjena polaznicima koji su uspješno završili osnovni kurs asertivnog treninga.

Ovaj intenzivni jednomjesečni program obuhvata osam susreta, svaki trajanja 120 minuta, i održava se dva puta sedmično. Precizni termini susreta biće naknadno objavljeni. Broj mjesta u grupi je ograničen, a po završetku edukacije, polaznici će dobiti zasluženi sertifikat.

Edukaciju će voditi  David Zorić, MA psihologije, iskusni savjetnik u transakcionoj analizi i sistemskoj porodičnoj terapiji u Dnevnom centru za osobe s problemima u mentalnom zdravlju u Banjoj Luci. David Zorić je takođe sertifikovani edukator za nenasilnu komunikaciju.

Početak programa je zakazan za ponedeljak, 6. novembar 2023. 

Kotizacija za učešće iznosi 180 KM, pri čemu je radni materijal uključen u cijenu edukacije. 

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti do 3. novembra 2023. godine, zaključno sa 12 časova. Prijave se mogu izvršiti putem e-maila na info@fakultetpim.com ili pozivom na broj 051 378 300, a uplate za kotizaciju mogu se obaviti u Službi za računovodstvo Univerziteta PIM svakog radnog dana od 9 do 16 časova, najkasnije do datuma isteka roka za prijavu, odnosno 3. novembra 2023. godine.

Ne propustite priliku da unaprijedite svoje komunikacijske vještine i pridružite se ovom prestižnom programu!

Napredni program iz asertivne komunikacije, novembar 2023.

Leave a Reply