TEHNIČKI FAKULTET

Na Tehničkom fakultetu Univerziteta PIM izvode se studijski programi  Grafički inženjering i dizajn i Industrijsko inženjerstvo i menadžment – energetska efikasnost i zelena energija u trajanju od četiri godine. (240 ECTS)

GRAFIČKI DIZAJN

Ukoliko su Vaša interesovanja usmjerena na  disciplinu dizajna koja se bavi izradom štampanih rješenja, što podrazumijeva praksu kombinovanja teksta i slike, ovaj studijski program je pravi izbor za Vas.

Ali, ko je i šta radi dizajner?

Dizajner je kreativna osoba koja posJeduje smisao za estetiku, harmoniju i dobru kompoziciju.

On svakodnevno radi na vizuelnim prezentacijama različitih medija – kreira web stranice, banere, novinske oglase, znakove i logotipe, plakate, naslovnice magazina, video sadržaji, animacije…

Ostvari svoje ambicije, dokaži se i iskoristi puni potencijal na studijskom programu Grafički dizajn, Tehničkog fakulteta Univerziteta Pim!

INDUSTRIJSKO INŽENJERSTVO I MENADŽMENT – ENERGETSKA EFIKASNOST I ZELENA ENERGIJA

Inženjeri na studijskom programu Industrijsko inženjerstvo i menadžment – energetska efikasnost i zelena energija  su osposobljeni u domenu projektovanja, građenja i procjene-sertifikacije energetski efikasnih i zelenih zgrada, a u skladu sa aktuelnom nacionalnom i relevantnom inostranom regulativom, kao i za oblast zelene energije.

Biraj pametno za svoju budućnost!